Açılış günü etkinlikleri kapsamında 30 Mayıs 2022 Pazartesi saat 11:00’da ”ÜLKEMİZİN KALKINMASINDA ÖNCÜ MÜHENDİSLİK PROJELERİ” başlıklı sunumu Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU sunacaktır. Aynı gün saat 13:30’da moderatörlüğünü Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet YILDIZ’ın yürüteceği ve Afyonkarahisar İŞKUR İl Müdürü Sayın Ahmet KARAKAYA, Afyonkarahisar KOSGEB İl Müdürü Sayın Ayşe Yeşim ÇEPNİ ve Afyonkarahisar ATSO Başkanı Sayın Hüsnü SERTESER’in katılımları ile ”MÜHENDİSLİK MESLEĞİNDE KARİYER HEDEFLERİ VE GİRİŞİMCİLİK” konulu panel düzenlenecektir. Saat 15:00’da PepsiCo Lojistik Müdür Sayın İrfan TOKPINAR’ın katılımı ile ”PEPSICO TANITIMI VE ÜRETİM SÜREÇLERİNİN DİJİTALLEŞMESİ” konu başlıklı konferans verilecek olup saat 16:00’da ise moderatörlüğümü Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Atilla EVCİN’in yürüteceği ve Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu adına Sayın Ezgi Gül BAĞCI, Özgün Yapı Denetim adına Sayın Mehmet HAMZİYAN ve REDpaint adına Sayın Şahin KIRMIZI’nın katılacağı ”MEZUNLAR KONUŞUYOR” isimli panel gerçekleştirilecektir.

Etkinliklerimizin tümü Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir.

26 Mayıs 2022, Perşembe 738 kez görüntülendi